Succesvol Leren_cover

Leren is leuk! Door nieuwe dingen te leren weet je meer. Je kunt meer. Je snapt zaken beter. Door nieuwe dingen te leren kun je hogerop komen binnen je werk. Je kunt nieuwe informatie en nieuwe vaardigheden gebruiken om leuke klussen binnen te hengelen. En door nieuwe dingen te leren blijf je groeien.

Tegelijk is het voor veel mensen best een klus om met plezier te leren. Misschien herken je dat? Dat je niet weet hoe je het aan moeten pakken. Dat je het lastig vindt om werk, privé en de opleiding te combineren. Of dat je denkt dat je niet slim genoeg bent. Dat je het niet kunt. Zo zijn er heel wat mensen die niet eens beginnen aan een cursus of een opleiding. Of ze houden er halverwege mee op.

Als je een cursus of een opleiding echt niet leuk vindt, kun je er gewoonweg mee stoppen. Maar als je eigenlijk wat anders bedoelt, namelijk: ‘Het is teveel… het is te moeilijk… ik kan het niet’, dan loont het om te ontdekken wat er precies aan de hand is. Dat geldt ook voor als je er wel aan begint, maar je blijft maar uitstellen… waar je dan weer sikkeneurig van wordt.

Dit boek kan je helpen om uit te zoeken wat er aan de hand is in dat soort gevallen. En als je dat eenmaal weet, om met de tips en de oefeningen er iets aan te doen. Want je kunt er namelijk iets aan doen!

Bestel het boek online voor de adviesprijs van 14,95 euro via:
Bol.com – bezoek de webshop
Managementboek.nl – bezoek de webshop
Cosmox – bezoek de webshop